Het circus Pepino komt naar Waregem, juni-juli 2021

Het circus Pepino geeft een traditioneel circusprogramma van 90 minuten met het meisje aan de trapeze, jongleurs, acrobaten, de clown,... . Ook zijn er hoefdieren te zien zoals geitjes, pony's. Ons goede vriend Olaf van de film Frozen zal ook aanwezig zijn met nog andere vriendjes. Reserveren is niet mogelijk. Daarom raden wij aan om uw tickets op voorhand te kopen. Dat kan elke dag van 10u ...


Waar
Sporthal jeugdcentrum
Zuiderlaan 46, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Circus Pepino
Prijs
€ 10.0 Basistarief: 10,00 €; Stoelen vooraan: 15,00 €
Contact
circuspepino@hotmail.com
Fax: 0479/13.19.08

Het circus Pepino geeft een traditioneel circusprogramma van 90 minuten met het meisje aan de trapeze, jongleurs, acrobaten, de clown,... .
Ook zijn er hoefdieren te zien zoals geitjes, pony's. Ons goede vriend Olaf van de film Frozen zal ook aanwezig zijn met nog andere vriendjes.
Reserveren is niet mogelijk. Daarom raden wij aan om uw tickets op voorhand te kopen. Dat kan elke dag van 10u tot 18 u aan ons circus. Als er niemand aan de kassa is, mag u naar de grote witte woonwagen gaan.
Wij houden ons aan de veiligheidsmaatregelen zoals mondmaskers verplicht vanaf 10 jaar, handen ontsmetten, afstand bewaren. De uren en dagen van de voorstellingen zijn correct op de publiciteitsborden langs de wegen in de gemeente waar het circus te gast is.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid