Het circus Pepino komt naar Avelgem, juni 2021

Het circus Pepino geeft een traditioneel circusprogramma van 90 minuten met het meisje aan de trapeze, jongleurs, acrobaten, de clown,... . Ook zijn er hoefdieren te zien zoals geitjes, pony's. Ons goede vriend Olaf van de film Frozen zal ook aanwezig zijn met nog andere vriendjes. Uw tickets kan u op elk moment van de dag aan het circus kopen. Reserveren is niet nodig. Als er niemand aan de ...


Waar
Avelgem, parking sportcentrum
parking sportcentrum, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Circus Pepino
Prijs
€ 10.0 Basistarief: 10,00 €; Stoelen vooraan: 15,00 €
Contact
circuspepino@hotmail.com
Fax: 0479/13.19.08

Het circus Pepino geeft een traditioneel circusprogramma van 90 minuten met het meisje aan de trapeze, jongleurs, acrobaten, de clown,... .
Ook zijn er hoefdieren te zien zoals geitjes, pony's. Ons goede vriend Olaf van de film Frozen zal ook aanwezig zijn met nog andere vriendjes.
Uw tickets kan u op elk moment van de dag aan het circus kopen. Reserveren is niet nodig. Als er niemand aan de kassa is, mag u naar de grote witte woonwagen gaan.
Wij houden ons aan de veiligheidsmaatregelen zoals mondmaskers verplicht vanaf 10 jaar, handen ontsmetten, afstand bewaren. De uren en dagen van de voorstellingen zijn correct op de publiciteitsborden langs de wegen in de gemeente waar het circus te gast is.
EXTRA VOORSTELLING op ZO 13 JUNI om 16u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid