Herfstvakantie 2021 bij speelpleinwerking Kerekewere!

Open speelaanbod Vier keer per dag worden activiteiten aangeboden. Voor kleuters en kinderen van het lager onderwijs worden aparte activiteiten voorzien. Kinderen kunnen ook vrij spelen op het speelplein onder begeleiding van animatoren. Leeftijd? Kinderen die 4 jaar werden of worden in 2021 (zonder pamper) tot 15 jaar zijn welkom op onze werking. Kostprijs Je betaalt 6 euro per dag. Er wordt ...


Waar
Sporthal Deerlijk
Vercruysse de Solartstraat 30, 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Jeugddienst Deerlijk
Prijs
€ 6.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.2 Basistarief: 6,00 €; Hele dag 2de kind: 5,00 €; Hele dag 3de kind: 4,50 €; Halve dag: 3,00 €; Halve dag 2de kind: 2,50 €; Halve dag 3de kind: 2,25 €; Hele dag 4de kind: 4,00 €; Halve dag 4de kind: 2,00 €
Reservatie
www.deerlijk.be/
Contact
speelplein@deerlijk.be
Fax: 0475 78 44 35
Leeftijd
4+
Links

Open speelaanbod
Vier keer per dag worden activiteiten aangeboden. Voor kleuters en kinderen van het lager onderwijs worden aparte activiteiten voorzien. Kinderen kunnen ook vrij spelen op het speelplein onder begeleiding van animatoren.

Leeftijd?
Kinderen die 4 jaar werden of worden in 2021 (zonder pamper) tot 15 jaar zijn welkom op onze werking.

Kostprijs
Je betaalt 6 euro per dag. Er wordt korting gegeven vanaf het 2e kind. Voor daguitstappen betaal je een meerprijs. Er wordt geen korting gegeven bij daguitstappen. In deze prijs is een verzekering lichamelijke ongevallen inbegrepen.
Kinderen met een UiTPAS aan kansentarief betalen slechts 20% van de dagprijs en de meerprijs bij daguitstappen.

Openingsuren
Je bent welkom van 7.30 tot 17.30 uur. Buiten deze uren is er geen opvang voorzien en draagt de speelpleinwerking ook geen verantwoordelijkheid. Zorg dat je er zeker bent voor 9.00 uur en voor 13.30 uur want dan starten de activiteiten.
Om 16.00 uur stoppen de activiteiten, maar er is opvang voorzien tot 17.30 uur. Gedurende de werking zelf mogen de kinderen niet afgehaald worden. Vergeet je kind niet uit te schrijven als je ze ophaalt.
Wanneer we op uitstap gaan proberen we ook steeds tegen 16.00 uur terug te zijn aan de sporthal. Als we later terug zijn melden we dit zeker op voorhand.

Middagmaal
Ofwel kies je voor een warme maaltijd (3 euro, water en soep inbegrepen). Ofwel neem je je boterhammen mee (gratis soep).

Wat neem je mee?
Kinderen kunnen tussen het spelen door een stuk fruit of koek eten en een drankje drinken. In de namiddag krijgen de kinderen een fruitsapje. Sportieve of speelkledij, zonnecrème en een pet zijn geen overbodige luxe bij mooi weer. Zet duidelijk de naam van je kind op alle kledij, zo gaat dit minder snel verloren. Vergeet niet dat kinderen zich tijdens het spelen wel eens vuil kunnen maken.

Hoe inschrijven?
2 weken voor de start van de vakantie kan je inschrijven voor de speelpleinwerking via het inschrijvingsformulier te vinden op de website van gemeente Deerlijk.
We vragen om zoveel mogelijk vooraf in te schrijven omdat dit de werking ten goede komt.
Voor deelname aan uitstappen moet je ten laatste 2 dagen voor de uitstap inschrijven. Hou rekening met beperkte busplaatsen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid