Herbert Flack & Bob De Moor - Een man een man

Een man een man is een heerlijke komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn.  Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging? Nee, tenzij je samen met een collega uit eten gaat om de vriendschap te versterken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
03/02 van 20:00 to20:00
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 18.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.6 Basistarief: 18,00 €; // abo //: 16,00 €; // <26 j. //: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be/voorstellingen/529
Telefoon: 056 62 13 40
Contact
Fax: 056 62 13 40, 056 62 13 40
Links

Een man een man is een heerlijke komedie over twee mannen, een tafel, een serveerster en vooral dat je de dingen niet groter moet maken dan ze zijn. 
Is het erg als je je niet meer herinnert waar je het over had voordat je naar de WC ging?
Nee, tenzij je samen met een collega uit eten gaat om de vriendschap te versterken. Want dan zou je willen dat je je herinnerde waar je het over had voordat je naar de WC ging. Anders zou het zomaar kunnen dat zo’n ogenschijnlijk klein detail uitgroeit tot een avond vol wantrouwen, verbaal geweld en miscommunicatie.
En dan zou het ook zomaar kunnen dat van de gezworen vriendschap geen spaander heel blijft.
Herbert Flack en Bob De Moor zijn twee meesters in het Vlaamse theaterlandschap die vreemd genoeg pas recent voor het eerst met elkaar op de planken stonden in Aspe. Een instant match. Het kriebelde om samen iets te maken. En zo geschiedde.
Een man een man in het VRT-nieuws. 

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid