Halloweenwandeling

Dit jaar maakt The Addams Family haar intrede in de West-Vlaamse musicalwereld nog niet, maar niet getreurd; zij zijn u niet vergeten! En om te tonen dat ook Arte del Sueño er nog steeds staat, nodigen wij u graag uit voor onze halloweenwandeling op 31 oktober die vertrekt en eindigt in De Zuiderkouter (Speltstraat, 8530 Stasegem). De wandeling duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten en de prijs ...


Waar
SCC Zuiderkouter Stasegem
Speltstraat (ingang), 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Arte del Sueño
Prijs
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €
Reservatie
Telefoon: http://www.artedelsueno.be
Contact
Fax: http://www.artedelsueno.be
Leeftijd
6+

Dit jaar maakt The Addams Family haar intrede in de West-Vlaamse musicalwereld nog niet, maar niet getreurd; zij zijn u niet vergeten! En om te tonen dat ook Arte del Sueño er nog steeds staat, nodigen wij u graag uit voor onze halloweenwandeling op 31 oktober die vertrekt en eindigt in De Zuiderkouter (Speltstraat, 8530 Stasegem).

De wandeling duurt ongeveer 1 uur en 30 minuten en de prijs bedraagt €5 per persoon (vanaf 4 jaar), voor zowel kinderen als volwassenen.

Kies zelf je aanvangsuur, tussen 17u30 en 22u00.

Tijdens de wandeling zorgen wij ervoor dat u geen honger of dorst zult lijden. Over andere lijdenswegen zwijgen we wijselijk … U kunt ook steeds terecht in De Zuiderkouter voor een drankje ter zelfverdediging of om een beetje te bekomen.

Om ieder wat wils te kunnen voorschotelen, organiseren we twee verschillende wandelingen; de ene al wat ‘plasbroekwaardiger’ dan de andere … De keuze is volledig aan u! Let er wel op dat beide wandelingen volledig op eigen houtje worden afgelegd. Met andere woorden; een groepje kinderen alleen op pad sturen is misschien niet haalbaar. Reserveer nu voor de meest beangstigende avond van het jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid