Halloweenwandeling "Het Mysterie van Jef Bombardon"

Op zondag 31 oktober 2021 kan je in de donkere paden en steegjes van Heestert op zoek gaan naar het antwoord op het Mysterie van Jef Bombardon. Welk mysterie? En wie is die Jef Bombardon? Je verneemt daar alles over bij de start van deze Halloweenwandeling in de Gemeenteschool Heestert, Kerkhofplein 3, 8551 Heestert. Tijdens deze gezinsvriendelijke wandeling van ongeveer 4 km kunnen de ...


Waar
Gemeenteschool Heestert
Kerkhofplein 3, 8551 Heestert
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Fanfare Heestert
Prijs
€ 6.0 Basistarief: 6,00 €; Kinderen tot 12 jaar: 4,00 €
Reservatie
secretariaat@fanfareheestert.be
Contact
secretariaat@fanfareheestert.be
Fax: 0474996307
Links

Op zondag 31 oktober 2021 kan je in de donkere paden en steegjes van Heestert op zoek gaan naar het antwoord op het Mysterie van Jef Bombardon. Welk mysterie? En wie is die Jef Bombardon? Je verneemt daar alles over bij de start van deze Halloweenwandeling in de Gemeenteschool Heestert, Kerkhofplein 3, 8551 Heestert.
Tijdens deze gezinsvriendelijke wandeling van ongeveer 4 km kunnen de kinderen en volwassenen via raadsels en proeven op zoek gaan naar de antwoorden op het Mysterie van Jef Bombardon. Maar laat je echter onderweg door de heksen en spoken niet op het verkeerde spoor brengen. Voor de deelnemers worden er versnaperingen onderweg voorzien. En voor iedereen die verkleed aan deze Halloweenwandeling deelneemt, klein of groot, wacht na de wandeling een lekkere verrassing.
De wandeling “het Mysterie van Jef Bombardon” is een organisatie van de Fanfare Heestert. De deelnameprijs is 6 euro per deelnemer, voor de kinderen tot 12 jaar is dit slechts 4 euro. Vertrek aan de Gemeenteschool Heestert tussen 17u en 20u. Inschrijven gebeurt per tijdsslot van 30 minuten, tot een tijdsslot vol is. Vooraf inschrijven en betalen kan via kaarten@fanfareheestert.be (of via 0474 / 99 63 07). Meer info op www.fanfareheestert.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid