Groeitraject naar een meer evenwichtig succes voor sneldenkende en/of hoogbegaafde volwassenen.

Groeitraject naar een meer evenwichtig succes. Een leerrijke reis naar jezelf. Voel jij als hoogbegaafde en/of snel denkende volwassene ook altijd als opgejaagd wild door je agenda? Heb je het gevoel dat er een groot onevenwicht heerst? Dat er, zelfs al gaat het best wel goed in je carrière en in je gezin, toch een honger blijft? Een vorm van onbehaaglijke onrust? Heb je ook het gevoel dat je ...


Waar
Gromicoach
Sint-Anna 25, 8500 Kortrijk
Wanneer
18/09 van 09:00 to16:30
16/10 van 09:00 to16:30
27/11 van 09:00 to16:30
18/12 van 09:00 to16:30
22/01 van 09:00 to16:30
19/02 van 09:00 to16:30
Organisatie
GromiCoach
Prijs
€ 1144.44 Basistarief: 1.144,44 €; Vroegboekkorting tot en met 31/7: 953,70 €
Reservatie
rudo@growth-mindset.be
www.growth-mindset.be/groeitraject-na...
Contact
rudo@growth-mindset.be
Leeftijd
18+
Links

Groeitraject naar een meer evenwichtig succes. Een leerrijke reis naar jezelf.

Voel jij als hoogbegaafde en/of snel denkende volwassene ook altijd als opgejaagd wild door je agenda? Heb je het gevoel dat er een groot onevenwicht heerst? Dat er, zelfs al gaat het best wel goed in je carrière en in je gezin, toch een honger blijft? Een vorm van onbehaaglijke onrust? Heb je ook het gevoel dat je te veel tijd besteedt aan urgente zaken en te weinig aan belangrijke zaken? Maken mensen soms misbruik van je capaciteiten? Heb je problemen om goed te functioneren als gevolg van je groot rechtvaardigheidsgevoel. Ben je soms verlamd door je perfectionisme of is het moeilijk te functioneren in een groep door je hooggevoeligheid.

Dan kunnen de 7 eigenschappen van Stephen Covey je al een heel stuk verder op weg helpen. Je zal de leerhonger die je hebt als hoogbegaafde meer kunnen kanaliseren, waardoor je ÉN grote coole dingen kan doen ÉN toch ook een zekere rust en evenwicht zal vinden. De drukte in je hoofd gaat hierdoor niet stoppen, maar je gaat meer en meer nadenken over de dingen die jou succesvol en gelukkig maken. Je zal in je problemen plots opportuniteiten ontdekken en kiezen voor wat voor jou echt belangrijk is.

Het traject is volledig gebaseerd op het werk van Stephen Covey, autoriteit op het gebied van persoonlijk leiderschap en is aangepast aan de noden van de snel-denkende hoogbegaafde volwassene. Het is geen quick fix programma. Je zal er zelf de nodige tijd en aandacht in moeten investeren maar je zal hiervoor een veelvoud aan ‘waarde’ terugkrijgen. Op het einde van dit traject heb je een stevige basis waardoor je als hoogbegaafde volwassene beter zal functioneren en groeien.

https://www.growth-mindset.be/groeitraject-naar-een-meer-evenwichtig-succes-als-hoogbegaafde/

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid