Groeitraject naar een meer evenwichtig succes als hoogbegaafde.

Voel jij je als hoogbegaafde en/of snel denkende volwassene ook altijd als opgejaagd wild door je agenda? Heb je het gevoel dat er een groot onevenwicht heerst? Je geen connectie vindt met de mensen rond jou? Dat er, zelfs al gaat het best wel goed in je carrière en in je gezin, toch een honger blijft? Een vorm van onbehaaglijke onrust? Heb je ook het gevoel dat je te veel tijd besteedt aan ...


Waar
Vrije Basisschool 't Biekorfje
Lauwestraat 11 Aalbeke, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
GromiCoach
Prijs
€ 1357.62 Basistarief: 1.357,62 €
Reservatie
rudo@growth-mindset.be
www.growth-mindset.be/groeitraject-na...
Contact
marjolein@growth-mindset.be, rudo@growth-mindset.be
Links

Voel jij je als hoogbegaafde en/of snel denkende volwassene ook altijd als opgejaagd wild door je agenda? Heb je het gevoel dat er een groot onevenwicht heerst? Je geen connectie vindt met de mensen rond jou? Dat er, zelfs al gaat het best wel goed in je carrière en in je gezin, toch een honger blijft? Een vorm van onbehaaglijke onrust? Heb je ook het gevoel dat je te veel tijd besteedt aan urgente zaken en te weinig aan belangrijke zaken?

Maken mensen soms misbruik van je capaciteiten? Heb je problemen om goed te functioneren als gevolg van je groot rechtvaardigheidsgevoel. Ben je soms verlamd door je perfectionisme of is het moeilijk te functioneren in een groep door je hooggevoeligheid.

Wil je met al deze kenmerken aan de slag en wil je dit samen doen met mensen die dezelfde uitdagingen hebben? Dan is dit mogelijks een traject voor jou.

Dit boek heb ik (Rudo Van Overbeke) in 2013 ontdekt dankzij m’n coach, nog voordat de extra ontdekking kwam dat m’n 4 kinderen, m’n vrouw en ikzelf hoogbegaafd zijn. Het boek was de start van een nieuw leven, eentje waar ik overal dezelfde authentieke Rudo kan zijn.

Het traject is gebouwd op die 7 eigenschappen van Stephen Covey. Je zal de leerhonger die je hebt als hoogbegaafde meer kunnen kanaliseren, waardoor je ÉN grote, coole dingen kan doen ÉN toch ook een zekere rust en evenwicht zal vinden.

De drukte in je hoofd gaat hierdoor niet stoppen, maar je gaat meer en meer nadenken over de dingen die jou succesvol en gelukkig maken. Je zal in je problemen plots opportuniteiten ontdekken en kiezen voor wat voor jou echt belangrijk is.

Nee, je kan je hoofd niet afzetten, je kan het niet doen stoppen met denken, je kan er echter wel voor zorgen dat het denkt over de juiste en belangrijke dingen

Het traject is natuurlijk uitgediept en uitgebreid op basis van de noden die snel-denkende, hoogbegaafde volwassenen hebben.

Let wel! Het is geen quick fix programma. Je zal er zelf de nodige tijd en aandacht in moeten investeren maar je zal hiervoor een veelvoud aan ‘waarde’ terugkrijgen. Op het einde van dit traject heb je een stevige basis waardoor je als hoogbegaafde volwassene beter zal functioneren en groeien.https://www.growth-mindset.be/groeitraject-naar-een-meer-evenwichtig-succes-als-hoogbegaafde/

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid