Grant-Lee Phillips - GEANNULEERD

Begin jaren negentig oogstte Grant Lee Buffalo furore met hun geslaagde mix van rock, folk en country. Met de prachtige songs ‘Fuzzy’ en ‘Mockingbirds’ bereikten ze een heuse cultstatus. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ronkende namen zoals R.E.M., Pearl Jam en The Smashing Pumpkins hen op tournee meenamen. Eind jaren negentig werd de groep ontbonden en ging Phillips solo verder. ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 20.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.0 Basistarief: 20,00 €; -26 jaar: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Begin jaren negentig oogstte Grant Lee Buffalo furore met hun geslaagde mix van rock, folk en country. Met de prachtige songs ‘Fuzzy’ en ‘Mockingbirds’ bereikten ze een heuse cultstatus. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat ronkende namen zoals R.E.M., Pearl Jam en The Smashing Pumpkins hen op tournee meenamen. Eind jaren negentig werd de groep ontbonden en ging Phillips solo verder.

Sindsdien bracht Grant-Lee Phillips een handvol soloplaten uit, waaronder ook een coveralbum met enkele knappe versies van nummers van zijn favoriete groepen zoals The Cure en R.E.M. In de tussentijd kon je hem ook op televisie zien in de reeks Gilmore Girls waar hij als dorpstroubadour het dorpsplein en zijn voorbijgangers met songs opvrolijkte. Een geknipte rol voor deze geboren verteller.

Bij ons brengt Grant-Lee songs uit zijn nieuwe album en grasduint hij ook doorheen zijn hele oeuvre, van zijn begintijd bij Grant Lee Buffalo tot nu.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid