Gebroed!

Met hef festival Gebroed! richten we onze pijlen op de nieuwe generatie kunstenaars. We selecteren opnieuw de beste nieuwe muzikanten, beeldend kunstenaars en theatermakers. Ons festival is al aan zijn derde editie toe. Je zal ons niet horen zeggen dat het 'stilaan een traditie' wordt. Net zoals de vorige jaren, starten we ook nu met een maagdelijk wit blad. Onze programmatoren schuimen de ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
24/04 van 14:00 to03:00
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 18.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.6 Basistarief: 18,00 €
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91

Met hef festival Gebroed! richten we onze pijlen op de nieuwe generatie kunstenaars. We selecteren opnieuw de beste nieuwe muzikanten, beeldend kunstenaars en theatermakers.
Ons festival is al aan zijn derde editie toe. Je zal ons niet horen zeggen dat het 'stilaan een traditie' wordt. Net zoals de vorige jaren, starten we ook nu met een maagdelijk wit blad. Onze programmatoren schuimen de komende maanden festivals, showcases en andere toonmomenten af op zoek naar die muzikanten, theatermakers en beeldende kunstenaars waar wij in geloven.
Op zaterdag 24 april zindert elke vierkante meter van ons gebouw van talent, goesting en branie. Een dag lang is CC De Steiger de place to be voor iedereen die zich wil laten prikkelen door kakelvers werk van een nieuwe generatie kunstenaars. Naast de tentoonstelling die het resultaat is van een residentie in ons museum, en de talrijke optredens en theatervoorstellingen, zorgen de bijzondere inkleding, de dj's en de foodbar voor het perfecte festivalgevoel.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid