GEANNULEERD - Valentijnsconcert Pieter Delaere

Het nieuwjaarsconcert is een fijne traditie. Het wordt georganiseerd door de Harelbeekse Academie voor Podiumkunsten (SAMWD) en CC het SPOOR en zoekt steeds een link met een leerkracht van de academie. Voor de editie van dit jaar kiezen we voor een ‘valentijnsformule’ op zondagnamiddag. Valentijn van dienst luistert naar de naam Pieter Delaere. Pieter is leerkracht saxofoon aan de Harelbeekse ...


Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 12.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.4 Basistarief: 12,00 €; ADD: 12,00 €; -26: 7,00 €
Reservatie
www.cchetspoor.be
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420
Links

Het nieuwjaarsconcert is een fijne traditie. Het wordt georganiseerd door de Harelbeekse Academie voor Podiumkunsten (SAMWD) en CC het SPOOR en zoekt steeds een link met een leerkracht van de academie. Voor de editie van dit jaar kiezen we voor een ‘valentijnsformule’ op zondagnamiddag. Valentijn van dienst luistert naar de naam Pieter Delaere. Pieter is leerkracht saxofoon aan de Harelbeekse academie.

Afkomstig uit Waregem begon hij als prille zevenjarige saxofoon en slagwerk te studeren. Na de humaniora zette Pieter zijn studies verder aan de Hogeschool Gent en behaalde er het diploma Master of Arts in de Klassieke Muziek (saxofoon) met grote onderscheiding. Hij studeerde ook een jaar in Pesaro (Italië), waar hij de grootste onderscheiding (Cum Laude) behaalde.

Als saxofonist en componist won hij 12 nationale en internationale prijzen, waaronder de Eerste Prijs op het Torneo Internazionale di Musica, en hij concerteerde met vele professionele orkesten en ensembles in binnen- en buitenland. Dit matinéeconcert wordt je aangeboden door Attacca en CC het SPOOR Harelbeke, met na afloop koffie en gebak!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid