GEANNULEERD - Nextfestival - Ivana Müller - Partituur

In Partituur doet iedereen mee en maak je samen de voorstelling. Volg je de spelregels of niet? Doe je zoals de anderen? Of doe je iets helemaal anders? Met een hoofdtelefoon, een toolbox en enkele opdrachten ga je aan de slag. Kies zelf welke richting deze performance uitgaat en welke rol je speelt. Zonder jou bestaat deze voorstelling niet. Partituur is de eerste voorstelling voor kinderen ...


Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 5.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.0 Basistarief: 5,00 €

In Partituur doet iedereen mee en maak je samen de voorstelling. Volg je de spelregels of niet? Doe je zoals de anderen? Of doe je iets helemaal anders?

Met een hoofdtelefoon, een toolbox en enkele opdrachten ga je aan de slag. Kies zelf welke richting deze performance uitgaat en welke rol je speelt. Zonder jou bestaat deze voorstelling niet.

Partituur is de eerste voorstelling voor kinderen van choreograaf en performancekunstenaar Ivana Müller. Het is tegelijk een humoristisch spel, een inventieve performance en een sociale choreografie.

Partituur is gemaakt voor 15 tot 30 deelnemers en duurt ongeveer 30 minuten.
+ 7 jaar
Van: Ivana Muller

In samenwerking met: Jefta van Dinther, Sarah van Lamsweerde, Martin Kaffarnik
Ontwerp monsterkostuum: Liza Witte
Coördinatie performance: Sarah van Lamsweerde
Techniek: Gerco de Vroeg
Productie: I'M COMPANY (Matthieu Bajolet en Gerco de Vroeg)
Coproductie: Tweetaktfestival Utrecht (NL)
Met Steun Van: Performing Arts Fund NL

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid