Gaverbeekhippodroom

De Gaverbeekhippodroom is 17 ha groot en ligt op een steenworp van het centrum van Waregem. Elk weekend, van begin mei tot september, worden hier drafrennen gehouden. Door de rijkdom van een hippodroom en een ruitersportcentrum is Waregem bekend als de bakermat van de paardesport in ons land. Het wereldwijd gekende 'Waregem Koerse' lokt jaarlijks de grote massa naar Waregem. Het is een hoogdag ...


Waar
Gaverbeekhippodroom
Holstraat 99, 8790 Waregem
Wanneer
Za Van 0:00 tot 0:00 Zo Van 0:00 tot 0:00
Contact
Telefoon: +32 56 603114
Links

De Gaverbeekhippodroom is 17 ha groot en ligt op een steenworp van het centrum van Waregem. Elk weekend, van begin mei tot september, worden hier drafrennen gehouden.

Door de rijkdom van een hippodroom en een ruitersportcentrum is Waregem bekend als de bakermat van de paardesport in ons land.
Het wereldwijd gekende 'Waregem Koerse' lokt jaarlijks de grote massa naar Waregem. Het is een hoogdag voor de stad en het nabije en verre ommeland en grijpt steeds plaats op de eerste dinsdag na de laatste zondag van augustus. De beruchte 'Grote SteepleChase van Vlaanderen' met de spectaculaire sprong over de Gaverbeek, brengt sport en sensatie, 'Waregem Koerse' kadert eveneens in een zevendagendurend programma met tal van festiviteiten.

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid