Fotozoektocht, op pad in Wevelgem

In deze uitzonderlijk Corona- tijden kunnen we stilaan ons kot verlaten, maar toch niet te ver, en onder de intussen gekende voorwaarden. Een goede gelegenheid om op pad te gaan in Wevelgem om een FOTOZOEKTOCHT op te lossen. De tocht is verdeeld in 2 lussen van telkens ongeveer 5 km. Er moeten een 20-tal foto's gezocht worden en in de juiste volgorde geplaatst. De formulieren zijn beschikbaar ...


Waar
zie deelname formulieren
. , 8560 Wevelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
kwb
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €; voor niet leden: 3,00 €
Contact
stragier.deboosere@skynet.be
Fax: 056/403339

In deze uitzonderlijk Corona- tijden kunnen we stilaan ons kot verlaten, maar toch niet te ver, en onder de intussen gekende voorwaarden.

Een goede gelegenheid om op pad te gaan in Wevelgem om een FOTOZOEKTOCHT op te lossen. De tocht is verdeeld in 2 lussen van telkens ongeveer 5 km. Er moeten een 20-tal foto's gezocht worden en in de juiste volgorde geplaatst.

De formulieren zijn beschikbaar (ofwel op papier, maar liefst digitaal) vanaf 15 juni bij Marc Stragier.
De antwoorden moeten binnen zijn tegen 11 juli op hetzelfde adres. Er mag 1 formulier per gezin ingediend worden.

De zoektocht is gratis voor KWB leden en hun gezin. Indien niet KWB- leden geïnteresseerd zijn, wordt een bijdrage van 3 EUR gevraagd per gezin. De KWB voorziet in een mooie prijzenpot.

Wie interesse heeft, neemt deze maand contact op met
Marc en Martine Felix Vervennestraat 12
stragier.deboosere@skynet.be - 056/40 33 39

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid