Fietstocht Kalkense meersen en evolutie Sigmaplan

Een uitstap om niet te missen. Het Sigmaplan is een pakket aan maatregelingen tegen wateroverlast en verhoging van de natuurwaarden in de Scheldevallei.Door de realisatie van het Sigmaplan is Vlaanderen vele honderden hectaren getijennatuur rijker. Zes jaar geleden bezocht NP De Vlasbek  deze Scheldestreek, ondertussen is de natuur al enorm veranderd. Hoog tijd om eens terug te gaan. Onder ...


Waar
Parking Vlaskouter
Vlaskouter , 8520 Kuurne
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Natuurpunt De Vlasbek
Contact
di.verhaeghe@telenet.be
Telefoon: 0476/865909
Links

Een uitstap om niet te missen. Het Sigmaplan is een pakket aan maatregelingen tegen wateroverlast en verhoging van de natuurwaarden in de Scheldevallei.Door de realisatie van het Sigmaplan is Vlaanderen vele honderden hectaren getijennatuur rijker. Zes jaar geleden bezocht NP De Vlasbek  deze Scheldestreek, ondertussen is de natuur al enorm veranderd. Hoog tijd om eens terug te gaan.

Onder begeleiding van een gids vzw Durme maken we een fietstocht doorheen het gebied. Je kan zelf je fiets meenemen of een fiets ter plaatse huren ( 10 €).

Inschrijven uiterlijk 7 juni met vermelding of je een fiets  ( M/V )wenst te huren

Gelieve in eigen lunchpakket te willen voorzien voor s'middags. Die kunnen we benuttigen in het nieuwe bezoekerscentrum " Onthaalpoort donkmeer " , waar er koude dranken verkrijgbaar zijn.

We vertrekken kostendelend vanuit Kuurne  om 8 u naar Onthaalpoort Donkmeer.

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid