Fancy Fair 2021 - #FaFa21

Beste Deerlijkenaar, scout, oud-scout, sympathisant, Het is weer zover. Hét Deerlijkse scoutsevenement van het jaar dient zich opnieuw aan: onze Fancy Fair! Helaas ging onze jaarlijkse Fancy Fair niet door vorig jaar, maar kwam er een alternatief. Dit jaar willen we dus samen met jullie er 'nen lap ip geven' om het verloren jaar letterlijk weg te slikken. Op de laatste editie was Deutschland ...


Waar
Gaverdomein
Vercruysse de Solartstraat 28, 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Scouts en Gidsen Deerlijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
info@scoutingdeerlijk.be
Links

Beste Deerlijkenaar, scout, oud-scout, sympathisant,
Het is weer zover. Hét Deerlijkse scoutsevenement van het jaar dient zich opnieuw aan: onze Fancy Fair! Helaas ging onze jaarlijkse Fancy Fair niet door vorig jaar, maar kwam er een alternatief. Dit jaar willen we dus samen met jullie er 'nen lap ip geven' om het verloren jaar letterlijk weg te slikken.
Op de laatste editie was Deutschland het thema van ons 4-daagse feest. Dit jaar brengt Scouts en Gidsen Deerlijk "de Kinepolis" helemaal tot op het Gaverdomein. Kom de scènes uit verschillende films beleven in een gezellige cinemasfeer op Fancy Fair 2021.
Zij die reeds van de partij waren zullen het beamen: de Fancy Fair is waarlijk een festijn voor jong en oud. Met tal van spelen, een eigen resto, een bar om U tegen te zeggen en natuurlijk dé klassieker der klassiekers: Ricardpetanque en het touwtrekken over 'de walle’.
Jullie kunnen op de sociale media ook ongeremd meepraten over Fancy Fair 2021 via de hashtag #FaFa21.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid