Ertebrekers + support Dries VH

We sluiten ons najaar vol cultuur af met een staand clubconcert van Ertebrekers! Voor Flip Kowlier is dit nu de derde formatie waarmee hij in de Kubox komt knallen. Eerst solo dan met 't Hof Van Commerce (beiden stampvol) en nu met de West-Vlaamse funkformatie Ertebrekers. Na hun debuut 'Otel' kwamen ze in 2019 met 'Creme' op de proppen, meteen werden de singels ook opgepikt door de nationale ...


Waar
Kubox
Kattestraat 188, 8520 Kuurne
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Vrijetijdsdienst Kuurne
Prijs
€ 18.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.6 Basistarief: 18,00 €
Reservatie
www.kuurne.be/tickets
Contact
tickets@kuurne.be
Fax: 056362050
Leeftijd
14+
Links

We sluiten ons najaar vol cultuur af met een staand clubconcert van Ertebrekers!
Voor Flip Kowlier is dit nu de derde formatie waarmee hij in de Kubox komt knallen. Eerst solo dan met 't Hof Van Commerce (beiden stampvol) en nu met de West-Vlaamse funkformatie Ertebrekers.

Na hun debuut 'Otel' kwamen ze in 2019 met 'Creme' op de proppen, meteen werden de singels ook opgepikt door de nationale radiozenders (radio 1, stubru en radio2). En pakten ze enkele zomerfestivals in met hun funky songs.
In het najaar staan er slechts 3 clubshows op het programma en Kubox Kuurne is één van de drie!

Het publiek zal opgewarmd worden door Dries Van Haute!

De start van de eindejaarsperiode en kerstvakantie in stijl vieren met collega's, vrienden of medestudenten? Reserveer nu je tickets en mijmer in de koude dagen weg naar zonnige tijden dankzij de Ertebrekers!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid