ElpeeKaffee met gastvrouw Inge Vandevelde

Als jonge tiener kocht Inge maar een handvol elpee’s. Ze maakte wel veel opnames van de radio naar cassette. De radio is voor Inge dé rode draad. Ze werkt intussen reeds 35 jaar voor de VRT radio en heeft beroepshalve alle muziekgenres mogen ‘beleven’ vanop de eerste rij. Zelf is ze amateurmuzikant, zingt graag (in koor) en is een fervent concert- en festivalganger. Maar in haar elpeekaffee ...


Waar
Atelier Offline
Groene Wandeling 62, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Links

Als jonge tiener kocht Inge maar een handvol elpee’s. Ze maakte wel veel opnames van de radio naar cassette. De radio is voor Inge dé rode draad. Ze werkt intussen reeds 35 jaar voor de VRT radio en heeft beroepshalve alle muziekgenres mogen ‘beleven’ vanop de eerste rij.
Zelf is ze amateurmuzikant, zingt graag (in koor) en is een fervent concert- en festivalganger.
Maar in haar elpeekaffee gaat het dus vooral over de platen uit haar jeugd en de link met haar latere muzikale voorkeuren. Het blijft dus niet bij één genre, je krijgt dus een diverse mix te horen.
Kom meegenieten van haar trackkeuzes, van muziek uit haar eerste balletlessen rond 1970, haar tienertijd (jaren ’70) tot studententijd begin jaren ’80.
Alles op vrijdag 3 december, het verhaal achter de platen van Inge Vandevelde,en wie weet worden we verrast met een streepje live muziek!

Deuren 19u. Gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid