EK Zomerbar Wandelen en Fietsen @Sparta

Gedurende de periode EK voetbal kan op zaterdag vanaf 14u en zondag vanaf 11u een uitgestippelde wandeltocht en twee verschillende uitgestippelde fietstochten gedaan worden. Thema wandeltocht is "Jacht op een voetbal" van 7,20 km waarbij onderweg QR codes moeten gezocht worden om een mysterie op te lossen. Gezinswandeltocht voor een namiddag ontspanning met een stop in plaatselijk Horecazaak. ...


Waar
Sportcentrum KFC Sparta Heestert
Pontstraat 32, 8551 Heestert (Zwevegem)
Wanneer
Van 12 juni 2021 tot 11 juli 2021 (za van 14:00 tot 18:00, zo van 11:00 tot 18:00)
Organisatie
KFC SPARTA HEESTERT VZW
Prijs
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €; Kinderen tot 3 jaar: 0,00 €; Kinderen van 4 jaar tot 12 jaar: 2,00 €
Links

Gedurende de periode EK voetbal kan op zaterdag vanaf 14u en zondag vanaf 11u een uitgestippelde wandeltocht en twee verschillende uitgestippelde fietstochten gedaan worden.

Thema wandeltocht is "Jacht op een voetbal" van 7,20 km waarbij onderweg QR codes moeten gezocht worden om een mysterie op te lossen. Gezinswandeltocht voor een namiddag ontspanning met een stop in plaatselijk Horecazaak.

Thema 2 verschillende fietstochten is "tussen Kanaal en Schelde" van 20 km waarbij kan gekozen worden voor een glooiend landschap of een vlakke tocht. Telkens 2 tussenstops voorzien in plaatselijke Horecazaken.

Mogelijkheid om 3 maal deel te nemen en te genieten van het prachtige Heestert en omstreken te voet of per fiets.
Toegankelijk voor iedereen van jong tot oud. Ideale sportieve familie uitstap of onder vrienden op zaterdag en zondag.

Inschrijving ter plaatse:
5€/pers (incl. 2 consumpties)
kinderen van 4 tot 12 jaar 2€/pers (incl. 1 consumptie)
kinderen tot 3 jaar GRATIS

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid