Double bill: Elena Peeters - Bidboek + Hans Beckers & ChampdAction - Sonatum Voda - GEANNULEERD

Maak kennis met de nieuwe generatie jonge makers en onderga een bijzondere theater- en muziekbeleving. Zo omschrijven we best onze eerste double bill van het seizoen. In de beklijvende monoloog Bidboek geeft theatermaakster Elena Peeters een boek vol gebedsintenties een centrale rol. Het bidboek in de kerk is fascinerend; mensen vragen al dan niet anoniem een geslaagde operatie, een behouden ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Basistarief: 16,00 €; -26 jaar: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Maak kennis met de nieuwe generatie jonge makers en onderga een bijzondere theater- en muziekbeleving. Zo omschrijven we best onze eerste double bill van het seizoen.
In de beklijvende monoloog Bidboek geeft theatermaakster Elena Peeters een boek vol gebedsintenties een centrale rol. Het bidboek in de kerk is fascinerend; mensen vragen al dan niet anoniem een geslaagde operatie, een behouden thuiskomst, of ze biechten hun zonden op. Aan de flarden van levensvragen en bedenkingen die ze leest in het boek, voegt ze haar eigen stem toe. Tot wat dit verhaal kan leiden, ontdek je samen met Elena.

In de zinderende geluidsinstallatie Sonitum Voda onderzoekt Hans Beckers het geluid van water en stoom. Samen met de borrelende ritmes van drummer Teun Verbruggen voel en hoor je een symbiose tussen natuur, muziek en technologie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid