Double bill: Collectief Elan(d) - Loving is Allowed & Chackie Jam - DAG VAN DE DANS

Eén keer per jaar wordt Vlaanderen helemaal overgenomen door dans in al haar vormen en facetten: de Dag van de Dans wil dans toegankelijk maken voor een groot publiek en daar dragen we graag aan bij! Wie In Between Spaces tijdens Kerekewere 2018 zag, weet dat Collectief Elan(d) scoort met hun visuele performances. Voor hun tweede voorstelling Loving is Allowed mag je deelnemen aan een ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
24/04 van 20:00 to21:30
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Basistarief: 16,00 €; -26 jaar: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Eén keer per jaar wordt Vlaanderen helemaal overgenomen door dans in al haar vormen en facetten: de Dag van de Dans wil dans toegankelijk maken voor een groot publiek en daar dragen we graag aan bij!

Wie In Between Spaces tijdens Kerekewere 2018 zag, weet dat Collectief Elan(d) scoort met hun visuele performances. Voor hun tweede voorstelling Loving is Allowed mag je deelnemen aan een danstheaterfeest waarin muziek en theater samenvloeien. Het speelse collectief laat je met een koptelefoon op je hoofd 3 verschillende voorstellingen beleven, om op het einde van de rit een connectie te maken met mensen die je anders nooit zou ontmoeten. Een beetje zoals tinder, maar dan zonder swipen.

Als je vrolijkheid in een refrein kon gieten, kwam je ongetwijfeld bij een nummer van Chackie Jam uit. Deze guilty pleasure pop vol onweerstaanbare melodieën en prettig gestoorde teksten krijgt iedereen aan het dansen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid