Digiwadde online "Contactloos betalen met je smartphone"

Contactloos betalen gaat sneller dan een contante betaling of een betaling met pincode. Het is emakkelijk, veilig, hygiënisch en je hebt geen cash nodig. De voordelen van contactloos betalen zijn legio. Maar hoe doe je dat? Door de huidige coronacrisis is het niet mogelijk om fysieke sessies te organiseren, daardoor schakelen we over naar "Digi-Wadde? online". Dit betekent dat je de sessies ...


Waar
Online
bij u thuis, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Wijkcentrum De Zevenkamer
Prijs
gratis OCMW0Inschrijvingen: € 0,00
Contact
Telefoon: 056 24 46 00

Contactloos betalen gaat sneller dan een contante betaling of een betaling met pincode. Het is emakkelijk, veilig, hygiënisch en je hebt geen cash nodig. De voordelen van contactloos betalen zijn legio. Maar hoe doe je dat?


Door de huidige coronacrisis is het niet mogelijk om fysieke sessies te organiseren, daardoor schakelen we over naar "Digi-Wadde? online". Dit betekent dat je de sessies gratis kunt volgen via je computer, tablet of smartphone. Je hoeft je enkel in te schrijven en je e-mailadres door te geven.

* Schrijf je in voor één of meerdere sessies. Dat kan telefonisch via het organiserende wijkteam of online via https://vrijetijd.kortrijk.be.
* Een dag voor de Digi-Wadde? van start gaat, krijg je een link waarop je kan klikken
* Je kan al inloggen via die link 10 minuten vooraleer de sessie begint. De lesgever is dan al online zodat hij je wegwijs kan helpen in het verloop van de sessie. Ook wie geen camera heeft op zijn computer kan de sessies meevolgen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid