Denis Nowé

Denis Nowé wordt overal aangekondigd als de beste en grappigste puntdichter van Vlaanderen. Hoe spijtig is het dan dat hij daar altijd moet aan toevoegen dat hij eigenlijk ook de enige is. Een puntdicht (epigram, light verse) is een kort, grappig gedicht dat eindigt op eenn pointe. In de stijl waarin Denis het brengt is het ’n soort mengvorm, kruising tussen stand-up comedy en poëzie (stand-up ...


Waar
Ontmoetingscentrum d'Iefte
Hoogstraat 122, 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Ontmoetingscentrum d'Iefte
Prijs
€ 14.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.8 Basistarief: 14,00 €; Abonnementsprijs: 12,00 €; -26 jarigen: 9,00 €
Reservatie
www.deerlijk.be\cultuur
Contact
cultuur@deerlijk.be
Fax: 056 71 89 81
Links

Denis Nowé wordt overal aangekondigd als de beste en grappigste puntdichter van Vlaanderen. Hoe spijtig is het dan dat hij daar altijd moet aan toevoegen dat hij eigenlijk ook de enige is. Een puntdicht (epigram, light verse) is een kort, grappig gedicht dat eindigt op eenn pointe. In de stijl waarin Denis het brengt is het ’n soort mengvorm, kruising tussen stand-up comedy en poëzie (stand-up poëzie?), gortdroog en hilarisch. Grappige humor dus.
Denis Nowé treedt op in kleine cafés en grote CC’s. In achterafzaaltjes en in het Sportpaleis van Antwerpen. Hij stond op Theater aan Zee (Oostende) en twee maal op Dranouter.
Van Denis Nowé verschenen volgende dichtbundels: 'Mooie meisjes duren niet lang', 'Slapen in een twijfelaar', 'De gedoodverfde schilder' en 'Nacht van de Nowézie'. Vanavond leest hij voor uit z’n nieuwste dichtbundel: 'Poëten minder maar drinken meer'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid