Deathride

Een deathride staat ook nog bekend onder andere namen: zipline, tokkelbaan. De deathride in De Gavers is een afdaling, hangend aan een katrol, langs een stalenkabel vanaf 9 meter hoog. Via een beveiligde trap komen de deelnemers op het startplatform. Er is durf nodig om de eerste stap te zetten en naar beneden te zoeven langs de 180 meter lange kabel. Na 90m is een tussenpaal en extra ...


Waar
PRNC De Gavers
Eikenstraat 131, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Provinciaal Recreatie- en Natuurcentrum De Gavers
Prijs
€ 4.0
Kansentarief voor UiTPAS gebruikers uit een andere stad of gemeente: 0.8
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 0.8 Basistarief: 4,00 €
Contact
Fax: 056 23 40 10

Een deathride staat ook nog bekend onder andere namen: zipline, tokkelbaan.
De deathride in De Gavers is een afdaling, hangend aan een katrol, langs een stalenkabel vanaf 9 meter hoog. Via een beveiligde trap komen de deelnemers op het startplatform. Er is durf nodig om de eerste stap te zetten en naar beneden te zoeven langs de 180 meter lange kabel. Na 90m is een tussenpaal en extra landingsplatform. De begeleiding is in handen van ervaren en gekwalificeerde monitoren.

Iedere deelnemer krijgt een klimgordel en helm. Alle materialen worden telkens ontsmet. Aan de deelnemers gevraagd wordt om de handen te ontsmetten, aan te schuiven rekening houdend met de afstand van 1,5 m en eventueel een mondmasker te gebruiken wanneer de 1,5m in het gedrang komt.

Inschrijven vooraf is de norm en geeft zekerheid, onbenutte plaatsen worden de dag zelf vrijgegeven. Steeds vooraf aanmelden in het onthaal van het Bezoekerscentum (parking Eikenstraat) tijdens weekdagen vanaf 10u, op zater- en zondag vanaf 12u30.

In deze Covid 19-tijden worden per uur, 15 plaatsen ter beschikking gesteld.

Kostprijs: 4 euro voor 1 uur

Vanaf 1m50

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid