De Schemerzone online: hoe zorgzaam omgaan in coronatijden?

Wat doet de coronacrisis met een mens? Hoe gaan we daar mee om? Hoe kunnen we te midden van zo een crisis blijven zorg dragen voor onszelf, voor de anderen en voor de zwakkeren in onze maatschappij? In De Schemerzone, de maandelijkse gesprekstafel van Vormingplus, waarin we ingaan op een actueel thema, kunnen we niet om de coronacrisis heen. Omdat alle activiteiten van Vormingplus werden ...


Waar
Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Wandelweg 11, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Vormingplus Midden- en Zuid-West-Vlaanderen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Links

Wat doet de coronacrisis met een mens? Hoe gaan we daar mee om? Hoe kunnen we te midden van zo een crisis blijven zorg dragen voor onszelf, voor de anderen en voor de zwakkeren in onze maatschappij?

In De Schemerzone, de maandelijkse gesprekstafel van Vormingplus, waarin we ingaan op een actueel thema, kunnen we niet om de coronacrisis heen.

Omdat alle activiteiten van Vormingplus werden geannuleerd, werd de Facebookgroep 'Zorgzaamheid in tijden van corona' gestart. Daarin kan je je ervaringen, moeilijkheden, uitdagingen, ingevingen, ideeën, ... in deze periode kwijt en delen met anderen. De thema's die daar aan bod komen nemen we als uitgangspunt voor deze eerste online Schemerzone, op maandag 6 april om 17u. Klik iets vóór het afgesproken uur op vormingplusmzw.be/praatbox, en je kan deelnemen aan het gesprek.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid