De Schatten van Vlieg in de bib van Lendelede

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en heb je een straffe speurneus? Kom dan naar de bib van Lendelede van 1 juli tot 31 augustus en ga op schattenjacht! Het thema van Schatten van Vlieg 2020 is ‘Hoor jij wat ik hoor? Ook in deze uitzonderlijke tijden wil de bib samen met cultuur- en vrijetijdslocaties in Vlaanderen families een leuke tijd bezorgen. De Schatten van Vlieg-zomerzoektocht is hiervoor ...


Waar
Bibliotheek Lendelede
A. Dassonvillelaan 5, 8860 Lendelede
Wanneer
Van 1 juli 2020 tot 31 augustus 2020
Organisatie
Bibliotheek Lendelede
Prijs
gratis
Contact
Telefoon: 051/30.06.15
Leeftijd
6+
Links

Ben je tussen de 6 en 12 jaar en heb je een straffe speurneus? Kom dan naar de bib van Lendelede van 1 juli tot 31 augustus en ga op schattenjacht! Het thema van Schatten van Vlieg 2020 is ‘Hoor jij wat ik hoor?
Ook in deze uitzonderlijke tijden wil de bib samen met cultuur- en vrijetijdslocaties in Vlaanderen families een leuke tijd bezorgen. De Schatten van Vlieg-zomerzoektocht is hiervoor het middel bij uitstek.

Ga op zoek naar de schatkist en verken een leuk en coronavrij parcours. Vind je de schatkist? Dan krijg je een luisterboekje boordevol spelletjes én maak je kans op fantastische prijzen.

Meer info: www.schattenvanvlieg.be/schattenjacht

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid