De picknickkast in Tiegembos en de Kleine Kluis

De picknickkasten staan verscholen op adembenemende natuurplekken in Anzegem: eentje onder eeuwenoude bomen in het Tiegembos en eentje met een kruidenspiraal erbij bij de Kleine Kluis, met een majestueus zicht op de Scheldevallei. De ecologische kasten koelen de vooraf bestelde picknick op een natuurlijke manier, met groendak of met vlasisolatie. Aan de hand van een code die je toegestuurd ...


Waar
De Kleine Kluis en Tiegembos
Warandedreef 3-5, 8570 Gijzelbrechtegem (Anzegem)
Wanneer
Van 2 januari 2021 tot 30 december 2021 (di van 8:00 tot 21:00, wo van 8:00 tot 21:00, do van 8:00 tot 21:00, vr van 8:00 tot 21:00, za van 8:00 tot 21:00, zo van 8:00 tot 21:00)
Organisatie
Sterhoek
Reservatie
Www.picknickkast.be
Links

De picknickkasten staan verscholen op adembenemende natuurplekken in Anzegem: eentje onder eeuwenoude bomen in het Tiegembos en eentje met een kruidenspiraal erbij bij de Kleine Kluis, met een majestueus zicht op de Scheldevallei. De ecologische kasten koelen de vooraf bestelde picknick op een natuurlijke manier, met groendak of met vlasisolatie. Aan de hand van een code die je toegestuurd krijgt, kan je de picknick uit de kast halen.
De picknick is een ideale manier om even tot rust te komen tijdens een wandel- of fietstocht op de zachte ring van Anzegem, als afsluiter na een bezoek aan 'Het Lijsternest' - het huis van schrijver Stijn Streuvels - of gewoon om te genieten in een rustig stukje natuur. Het is een unieke manier om Anzegem op een bescheiden culinaire manier te ontdekken op één van zijn mooiste plekken.

De picknick kan zowel 's morgens, 's middags als 's avonds worden geconsumeerd.

Praktisch: de picknick moet minstens 2 dagen op voorhand gereserveerd worden.

Op de picknickplaats in Tiegembos is er ook een speelplein en picknickbank. Er is een openbaar toilet aan het speelplein.

Op de website vindt u ook een link naar verschillende fiets- en wandelroutes en bezienswaardigheden in Anzegem en de Leiestreek.
Op avontuur met Blob is een aanrader voor gezinnen met kinderen tussen 2 en 12 jaar.
Folders kunnen aangevraagd worden.
Meer info: www.picknickkast.be en picknickkast@gmail.com en 0479 308297

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid