De Muizenval

Klakkeboem brengt voor u deze klassieker van Agatha Christie (in een vertaling van Peter Hoeksema). Dit stuk speelt ondertussen al sinds 1952 ononderbroken op West End en is, na een korte onderbreking door u weet wel wat, sinds kort terug opgestart. Omdat wij uiteraard niet willen dat u hiervoor speciaal naar Londen moet reizen, brengen wij dit voor u. De regie is in handen van Pedro Lema. ...


Waar
OC Den Tap Moen
Stationsstraat 2, 8552 Moen (Zwevegem)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Toneelgezelschap Klakkeboem vzw
Prijs
€ 9.0 Basistarief: 9,00 €; Jongeren <21 jaar: 5,00 €
Reservatie
klakkeboem.weebly.com/huidige-product...
Links

Klakkeboem brengt voor u deze klassieker van Agatha Christie (in een vertaling van Peter Hoeksema). Dit stuk speelt ondertussen al sinds 1952 ononderbroken op West End en is, na een korte onderbreking door u weet wel wat, sinds kort terug opgestart. Omdat wij uiteraard niet willen dat u hiervoor speciaal naar Londen moet reizen, brengen wij dit voor u. De regie is in handen van Pedro Lema. Acteurs en actrices van dienst zijn: Thomas Dierynck, Griet Soenens, Dennie Vancauwenberghe, Stijn Vandenhende, Julie Van Honacker, Maarten Vansteenkiste, Kurt Velghe en Nele Vervaeck.

“Giles en Molly zijn een gelukkig getrouwd jong koppel en hebben een mansion geërfd op het Engelse platteland in de buurt van Londen. Ze besluiten om er een pension van te maken en dopen het Monskwell Manor. Op de dag dat de eerste gasten zijn aangekomen, breekt er een zware sneeuwstorm uit waardoor zij met hun gasten volledig afgesloten worden van de buitenwereld. Dan krijgen ze een onverwacht telefoontje van de commissaris van Scotland Yard. Een inspecteur is onderweg naar Monkswell Manor. En hij komt helaas met heel slecht nieuws.
Wat is het slechte nieuws dat de inspecteur komt verkondigen? Waarom begint iedereen zich daarna plots vreemd te gedragen? En wat is de connectie met de brutale moord op een alleenstaande dame in het hartje van Londen? U komt het allemaal te weten in deze spannende thriller van de wereldberoemde misdaadschrijfster Agatha Christie.”

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid