DE MENS 3x Anders bekeken

Deze tentoonstelling zet het werk van 3 schilders in de schijnwerpers. Greet Callens, Dirk Bossouw en Carine Guns. Hoewel ze samen veel gemeen hebben en ze heel vaak hetzelfde onderwerp, met name: “ de mens “ als studieobject willen weergeven, zijn ze in hun artistieke resultaat toch heel verschillend. Dit maakt deze tentoonstelling dan ook bijzonder interessant. Er is een divers aanbod, want ...


Waar
het Koetshuis
Stationstraat 34, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €

Deze tentoonstelling zet het werk van 3 schilders in de schijnwerpers. Greet Callens, Dirk Bossouw en Carine Guns.
Hoewel ze samen veel gemeen hebben en ze heel vaak hetzelfde onderwerp, met name: “ de mens “ als studieobject willen weergeven, zijn ze in hun artistieke resultaat toch heel verschillend.
Dit maakt deze tentoonstelling dan ook bijzonder interessant. Er is een divers aanbod, want wat mooi is voor iemand is dat niet noodzakelijk voor een ander. Maar ook voor een breder publiek dat van het bezoek een mini beleving wil maken is dit een aanrader. Het is namelijk ook de bedoeling van de kunstenaars zelf, om er een leuke ervaring van te maken. Zij willen u graag meenemen op wandel in hun artistieke wereld. De werken van de 3 kunstenaars hangen willekeurig door elkaar, zonder enige verwijzing noch titels waardoor de bezoeker kan vergelijken en er spontaan vragen kunnen opborrelen over het hoe en waarom of wat is er door wie geschilderd enz… Vragen die de kunstenaars zelf heel graag voor u zullen beantwoorden.
Zij hopen u te mogen ontmoeten vanaf donderdag 27 Mei tot en met maandag 31 Mei 2021 telkens van 14.00 u tot 18.00 u en op zondag 30 Mei ook in de voormiddag van 10.00u tot 12.00u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid