De Komedie "Hans zoekt Griet"

Hans zoekt Griet, het ware verhaal. Hans is een normale 17-jarige tiener. Samen met zijn pa en ma, die wat op elkaar zijn uitgekeken, vormen ze een gezin. Nestor, de pa van Hans, trekt zich zo weinig mogelijk aan van de opvoeding van zijn zoon waardoor hun relatie wat stroef verloopt. Daarbij komt nog dat Nestor liever lui dan moe is. Ma Wieze probeert Nestor dan ook met harde hand tot wat ...


Waar
OC De Stekke (Cultuurcentrum Wevelgem)
Sint-Maartensplein 12, 8560 Moorsele
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
vzw Toneelgroep Hoger Op Moorsele
Prijs
€ 8.0 Basistarief: 8,00 €
Reservatie
www.hogeropmoorsele.net/tickets
Telefoon: +32 (0) 474 19 12 64
Contact
toneelgroep@hogeropmoorsele.net
Fax: +32 (0) 474 19 12 64
Links

Hans zoekt Griet, het ware verhaal.

Hans is een normale 17-jarige tiener. Samen met zijn pa en ma, die wat op elkaar zijn uitgekeken, vormen ze een gezin. Nestor, de pa van Hans, trekt zich zo weinig mogelijk aan van de opvoeding van zijn zoon waardoor hun relatie wat stroef verloopt.

Daarbij komt nog dat Nestor liever lui dan moe is. Ma Wieze probeert Nestor dan ook met harde hand tot wat meer orde te brengen.

Zoals iedere tiener heeft Hans last van zijn hormonen, wat leidt tot ingewikkelde situaties met de meisjes. Dit was iets waar zijn vader ook last van had, met alle gevolgen van dien.

Bijgestaan door de “wijze” raad van de facteur en vriend Alain, nonkel Willy en vriendin Flaire, leidt dit alles tot tal van verwarrende situaties.

Als dan ook Proost Dirk van de jeugdbeweging, de tweeling Shana en Dana en Schoolvriendin Greta op de proppen komen ontvlamt de situatie helemaal. Kan de toevallig langskomende brandweerman dit brandje wel blussen?

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid