De Jazzontspooring: Brad Mehldau

De absolute headliner van De Jazzontspooring is zonder twijfel de Amerikaanse jazzpianist Brad Mehldau. Hij geldt als de ‘meest invloedrijke jazzpianist van de laatste twee decennia’ (The New York Times) en deelde het podium met de grootsten: Pat Metheny, Charlie Haden, Wayne Shorter, John Scofield, Charlie Haden, Mark Turner, .. Vorig jaar mocht hij zijn eerste Grammy in ontvangst nemen voor ...


Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
22/10 van 20:00 to22:00
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 27.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 5.4 Basistarief voorverkoop
Reservatie
Bestel tickets
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Leeftijd
18+
Links

De absolute headliner van De Jazzontspooring is zonder twijfel de Amerikaanse jazzpianist Brad Mehldau.

Hij geldt als de ‘meest invloedrijke jazzpianist van de laatste twee decennia’ (The New York Times) en deelde het podium met de grootsten: Pat Metheny, Charlie Haden, Wayne Shorter, John Scofield, Charlie Haden, Mark Turner, ..
Vorig jaar mocht hij zijn eerste Grammy in ontvangst nemen voor het album Finding Gabriel. Met het eenvoudigste gemak mixt deze muzikale kameleon jazz met pop, rock en klassieke muziek. Mehldau verbaast steeds met zijn verrassende improvisatieskills en technisch meesterschap.
De lockdown bracht Mehldau in 2020 onverwachte inspiratie voor het album Suite: April 2020. Deze twaalf composities, net zo hard leunend op klassieke structuren als op de vrijheid van de jazz, hebben een grote emotionele kracht en resulteerden in een absoluut meesterwerk. In Harelbeke brengt hij een solorecital. We zijn maar wat trots één van de meest gevierde jazzmuzikanten van de afgelopen decennia op ons podium te mogen verwelkomen.
Brad Mehldau - piano

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid