De Grote Griezeltelling

Hoeveel griezels duiken er elk jaar op in Zwevegem? Daar zijn wij wel eens benieuwd naar! Tel jij ook mee? Van 23 oktober t.e.m. 7 november brengen we alle griezels in Zwevegem in kaart. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Ga op pad met onze Griezelkaart en tel hoeveel vampieren, skeletten, pompoenen, heksen en spinnen je tegenkomt op jouw griezelwandeling. Dat kunnen griezels zijn in ...


Waar
Zwevegem en deelgemeenten
Zwevegem , 8550 Zwevegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Lokaal Bestuur Zwevegem, naar een initiatief van Gezinssport Vlaanderen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €

Hoeveel griezels duiken er elk jaar op in Zwevegem? Daar zijn wij wel eens benieuwd naar! Tel jij ook mee?

Van 23 oktober t.e.m. 7 november brengen we alle griezels in Zwevegem in kaart. En daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Ga op pad met onze Griezelkaart en tel hoeveel vampieren, skeletten, pompoenen, heksen en spinnen je tegenkomt op jouw griezelwandeling. Dat kunnen griezels zijn in iemands tuin of aan iemands huis maar ook de ingekleurde Griezeltekening die mee op onze folder staat en aan het raam of de deur van iemands huis hangt.

Je kan ook zelf het aantal griezels vergroten. Kleur één van onze kleurplaten en hang ze aan je raam of deur. Andere gezinnen kunnen deze kleurplaat zoeken tijdens hun wandeling en jouw griezel(s) aanduiden op hun griezelkaart.
Maak tijdens je griezelzoektocht ook zeker een foto en post die op Facebook of Instagram met de hashtag #griezeltellen of mail hem naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be. Zo maak je kans op één van de tien sportpakketten t.w.v. 100 euro.

Download hier de griezelkaart en kleurplaten: https://www.zwevegem.be/nieuws/griezeltelling of haal ze snel op het gemeentepunt (dienst Vrije Tijd) of in de bib of bibus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid