Dansplatoo Harelbeke - Jazz Kids

Samen dansen; het kan weer! Op zoek naar kwalitatieve danslessen in regio Harelbeke? Dan is Dansplatoo Harelbeke de ‘place to be’. Dansplatoo voorziet jou van 30 wekelijkse lesmomenten (niet in vakanties en niet op feestdagen) aan danstechnische ontwikkeling, waarbij danstechniek en plezierbeleving centraal staan. Dansplatoo is er voor iedereen; van jong tot ‘oud’, van hiphoppers tot ...


Waar
Sporthal De Dageraad
Stasegemsesteenweg 21, 8530 Harelbeke
Wanneer
Van 18 september 2021 tot 4 juni 2022 (za van 10:00 tot 11:00,
Reservatie
inschrijven.fedes.be/inschrijven/dans...
Contact
dansplatoo@kavvvfedes.be
Fax: 050351305
Leeftijd
6+
Links

Samen dansen; het kan weer!

Op zoek naar kwalitatieve danslessen in regio Harelbeke? Dan is Dansplatoo Harelbeke de ‘place to be’.

Dansplatoo voorziet jou van 30 wekelijkse lesmomenten (niet in vakanties en niet op feestdagen) aan danstechnische ontwikkeling, waarbij danstechniek en plezierbeleving centraal staan.

Dansplatoo is er voor iedereen; van jong tot ‘oud’, van hiphoppers tot ballerina’s. Het nieuwe dansseizoen gaat van start in de week van maandag 13 september 2021, waarbij dansers gratis en vrijblijvend kunnen komen proberen tijdens de proeflesweken van 13 september tem 26 september 2021.


Kijk je er ook naar uit om wekelijks het beste van jezelf te geven op de dansvloer?

Inschrijven voor een lessenreeks / proefles kan via: https://inschrijven.fedes.be/inschrijven/dansplatoo

Geef gerust aan in het “opmerkingen”-veld dat het een proefles betreft. Die is gratis en vrijblijvend. Inschrijven voor een proefles / lessenreeks kan tot en met zondag 26 september om 23u45, daarna worden de inschrijvingen definitief afgesloten.

Het volledige Dansplatoo-aanbod kan je raadplegen via: https://fedes.be/dansplatoo/aanbod-dansplatoo/

Tot binnenkort op de dansvloer!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid