(D)EFFECT. I just came to look at the garden

Van 11 tot 19 september is in de Sint-Maartenskerk een videokunstwerk te zien dat inclusie centraal stelt. Dit naar aanleiding van het Europees thema voor Open Monumentendag. De video toont een dansvoorstelling waarin mensen vanuit een vanzelfsprekende gelijkwaardigheid de dans uitvoeren. Hoe kijken we naar iemand anders of naar iemand die anders is, naar iemand die kwetsbaar is? Een ...


Waar
Sint-Maartenskerk
Jozef Vandaleplein 1, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Pastorale eenheid OLV Groeninge
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
par.ass.olvgroeninge@gmail.com
Fax: 056 25 88 35
Leeftijd
15+
Links

Van 11 tot 19 september is in de Sint-Maartenskerk een videokunstwerk te zien dat inclusie centraal stelt. Dit naar aanleiding van het Europees thema voor Open Monumentendag.
De video toont een dansvoorstelling waarin mensen vanuit een vanzelfsprekende gelijkwaardigheid de dans uitvoeren. Hoe kijken we naar iemand anders of naar iemand die anders is, naar iemand die kwetsbaar is?
Een samenwerking van de pastorale eenheid OLV van Groeninge (geloofsgemeenschap Sint-Maarten) met kunstenorganisatie Wit.h en Kunstwerkplaats “De Zandberg” in Harelbeke en “Atelier De Achtkanter Kortrijk” (groep Ubuntu). Met steun van Passerelle en van Vives.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid