Comomeer - Intense: 4x/dag waterski/wakeboard

Ons vakantiecentrum Como Sportievak ligt aan het fabelachtig mooie Comomeer in het noorden van Italië. Er is plaats voor een 40-tal personen en voorzien van alle nodige comfort. Onze enthousiaste teams verzorgen je verblijf, de maaltijden, de sportlessen en de avondactiviteiten tot in de puntjes. Vanop het terras van het centrum is het zicht op de omgeving en het eilandje Isola Comacina ...


Waar
Como Sportievak
Comomeer Italië, 8550 Zwevegem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Sportievak vzw
Prijs
€ 765.0 Basistarief: 765,00 €
Reservatie
sportievak.be/sportkampen/intense-4x-...
Contact
Fax: 056/264420
Leeftijd
10+
Links

Ons vakantiecentrum Como Sportievak ligt aan het fabelachtig mooie Comomeer in het noorden van Italië. Er is plaats voor een 40-tal personen en voorzien van alle nodige comfort. Onze enthousiaste teams verzorgen je verblijf, de maaltijden, de sportlessen en de avondactiviteiten tot in de puntjes. Vanop het terras van het centrum is het zicht op de omgeving en het eilandje Isola Comacina ronduit adembenemend. Deze plek is een stukje hemel op aarde!
Wie zich wil verdiepen in het waterskiën of wakeboarden moet absoluut voor deze optie kiezen. Je bent van ’s morgens tot ’s avonds bezig met de sport, krijgt dagelijks vier vaarbeurten en daarnaast ga je mee op de boot, krijg je theorie en droogtraining langs de kant,... Onze gediplomeerde trainers geven les op elk niveau, ervaring is dus zeker geen vereiste. Heb je zin om eens te wisselen tussen ski's en een board, dat kan perfect. Je kan op een week tijd heel veel bijleren!
Onze Malibu Wakesetter creëert door de wedge, watertanks en extra fat-sack de perfecte golf om te wakeboarden. Zo kan je gemakkelijk verschillende graps en sprongen aanleren. De boot is uitgerust met boom en tower en is ook perfect om te leren wakesurfen. Hierbij "drijf" je zonder touw op een surfboard mee op de golven van de boot. Ook kneeboarden kan als leuk extraatje.We hebben alle nodige materiaal ter beschikking om je een hele week nieuwe uitdagingen te bieden.
Waterskiërs kunnen zich, naast het klassiek waterskiën, ook uitleven met slalom, figuren, monoski en blootvoetsskiën. Onze MasterCraft is voorzien van een boom en tower, geeft kleine golven en leent zich perfect voor deze disciplines.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid