CC ZomerKaffee on tour @ Brouwerspark - Park Katrol

Welkom in Park Katrol! Een theatrale ‘zelfbouwinstallatie’ voor families. Een heus bricoleerpark voor de prutser en kunstenaar in elk van ons. Park Katrol werd bedacht door scenograaf Giovani Vanhoenacker, vormgeefster Griet Herssens, de ontwerpers van BOLWERK en theatermaker Michiel Soete. Met een gigantische katrolinstallatie en een hoop recyclagemateriaal strijken ze in je buurt neer om ...


Waar
Brouwerspark
Piketpoort , 8930 Menen
Wanneer
Van 8 juli 2021 tot 11 juli 2021 (do van 14:00 tot 18:00, vr van 14:00 tot 18:00, za van 14:00 tot 18:00, zo van 14:00 tot 18:00)
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Leeftijd
6+
Links

Welkom in Park Katrol! Een theatrale ‘zelfbouwinstallatie’ voor families. Een heus bricoleerpark voor de prutser en kunstenaar in elk van ons.
Park Katrol werd bedacht door scenograaf Giovani Vanhoenacker, vormgeefster Griet Herssens, de ontwerpers van BOLWERK en theatermaker Michiel Soete. Met een gigantische katrolinstallatie en een hoop recyclagemateriaal strijken ze in je buurt neer om samen met jullie - jong èn oud - een gloednieuw werk te creëren.
Een tafelpoot hier, een stuk stof daar, vijzen voor ogen en tape voor haar. Alles kan, alles mag!
Laat je fantasie de vrije loop en bouw tijdens deze voorstelling mee aan een unieke bezienswaardigheid. Leve de allerkromste ideeën! Leve de (on)handige Harry’s!

OPROEP: Breng gerust je eigen stoel of klein meubelstuk mee en verwerk het eigenhandig in de theaterinstallatie!

PRAKTISCH:
Alle materiaal, ook bescherming, zal ter plekke aanwezig zijn.
Iedereen vanaf +-6 jaar kan aan de slag. Jongeren onder de 12 jaar dienen begeleid te komen.
Ook toeschouwers zijn welkom.

Datum: donderdag 8, vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juli, telkens van 14.00 tot 18.00 u.
Waar: Brouwerspark, Menen (ingang Piketpoort).
Prijs: gratis. Reserveer vooraf.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid