CC ZomerKaffee @ Het Applauws: Augustijn + Mooneye

Mooneye won in 2019 de nieuwe lichting van Studio Brussel en sindsdien gaat het hard, héél hard voor de band uit Zwevegem. Volzet (wachtlijst)! De vergelijkingen met Fleet Foxes en Neil Young blijven ook nu nog overeind. Los van het feit dat er ergere dingen zijn in het leven, valt het moeilijk te ontkennen dat ook de ‘nieuwe’ Mooneye nog steeds als geen ander folk, rock en indiepop versmelt. ...


Waar
Het Applauws
Koningin Astridlaan 44, 8930 Lauwe (Menen)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
info@ccdesteiger.be, applauws@menen.be
Fax: 056 51 58 91 of 056 41 10 30
Links

Mooneye won in 2019 de nieuwe lichting van Studio Brussel en sindsdien gaat het hard, héél hard voor de band uit Zwevegem.
Volzet (wachtlijst)!

De vergelijkingen met Fleet Foxes en Neil Young blijven ook nu nog overeind. Los van het feit dat er ergere dingen zijn in het leven, valt het moeilijk te ontkennen dat ook de ‘nieuwe’ Mooneye nog steeds als geen ander folk, rock en indiepop versmelt. Zoals op ‘Bright Lights’, de eerste en merkelijk vrolijke single uit de nieuwe plaat.

In Lauwe komen ze langs in een prachtig kader vlakbij de Leie, met een set vol topsongs, oud en nieuw!

Het voorprogramma wordt gebracht door Augustijn. Onlangs verscheen zijn debuutalbum 'Echt'. Na drie Engelstalige cd's onder de naam 'Willemsson', schakelde Augustijn Vermandere over naar het West-Vlaams. Zijn beroemde achternaam laat hij wel weg, hoewel hij zijn afkomst allerminst ontkent of verbergt, cfr. de eerste single en radio-hit 'In de schouwte'.

Gratis.
Reserveer vooraf.
Uitverkocht!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid