Buurt- en infonamiddag Leiehoek

Wie in een leuke buurt woont voelt zich vaak gelukkiger en beter in zijn vel. Omgekeerd geldt ook: wie gelukkig is, heeft een sterker buurtgevoel. We voelen ons goed in ons vel met een netwerk van buren die ons helpen waar nodig. Een buurtbijeenkomst, een dagelijkse begroeting op straat of een korte babbel dragen bij tot dat geluksgevoel. Daarom organiseert de ouderenraad ism de dienst Ouderen ...


Waar
Buurthuis De Krekel
Steenovenstraat , 8520 Kuurne
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Sociaal Huis
Prijs
€ 2.0 Basistarief: 2,00 €
Reservatie
eva.vanhaecke@kuurne.be
www.kuurne.be/buurtnamiddag
Telefoon: 056737024
Contact
eva.vanhaecke@kuurne.be
Fax: 056737024
Leeftijd
18+
Links

Wie in een leuke buurt woont voelt zich vaak gelukkiger en beter in zijn vel. Omgekeerd geldt ook: wie gelukkig is, heeft een sterker buurtgevoel.
We voelen ons goed in ons vel met een netwerk van buren die ons helpen waar nodig. Een buurtbijeenkomst, een dagelijkse begroeting op straat of een korte babbel dragen bij tot dat geluksgevoel.
Daarom organiseert de ouderenraad ism de dienst Ouderen terug “de buurtnamiddagen”.
Kom samen met mensen uit je buurt langs. Nodig net die buur uit die anders weinig buiten komt en geniet van een gezellige namiddag.
Tijdens een kop koffie en iets zoets geniet je van een presentatie over Kuurne vroeger en nu. Per namiddag wordt er ingezoomd op je eigen wijk en krijg je een beeld over hoe Kuurne er zal uitzien tegen 2035.
Daarna is er voldoende tijd om gezellig na te praten. We verwachten je graag tegen 14 u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid