Bump&Grind BURLESQUE Danslessen - Online en in Kuurne

**NDL** Burlesque gaat verder dan swingdans en is eerder een stijl waarbij alles draait om de kunst van het teasen, het verleiden! In deze reeks focussen we op Bump & Grind: deze stijl van burlesque is geïnspireerd op buikdans en is exotisch, sensueel, en zeer muzikaal. Intensief en een goede workout voor je been- en buikspieren! Naast bewegings- en verkenningsoefeningen leer je ook enkele ...


Waar
Dance Control
Harelbeeksestraat 81, 8520 Kuurne
Wanneer
Van 5 augustus 2021 tot 26 augustus 2021 (do van 20:30 tot 21:50,
Organisatie
The Cherry Dots
Prijs
€ 50.0 Basistarief: 50,00 €
Reservatie
www.thecherrydots.be/bump-n-grind-bur...
Contact
info@thecherrydots.be
Leeftijd
18+
Links

**NDL**
Burlesque gaat verder dan swingdans en is eerder een stijl waarbij alles draait om de kunst van het teasen, het verleiden!

In deze reeks focussen we op Bump & Grind: deze stijl van burlesque is geïnspireerd op buikdans en is exotisch, sensueel, en zeer muzikaal. Intensief en een goede workout voor je been- en buikspieren!

Naast bewegings- en verkenningsoefeningen leer je ook enkele choreografieën die stap voor stap uitgelegd worden.

Leer hoe je je zelfverzekerd en sensueel kan voelen en hoe je dit kan uitstralen in je dans en bewegingen!

Geen voorkennis of danservaring vereist.
Eén keer per week houden we een live en online les met wat informatie over de historische achtergrond van de dans, een opwarming, en de dansles zelf.
Kan je er op het moment van de les niet bij zijn? Geen probleem, de opname van de online les kan je steeds achteraf herbekijken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten: https://www.thecherrydots.be/nieuwsbrief.html

**ENG**
Burlesque goes beyond swing dance and is more a style where everything revolves around the art of teasing, seducing!

In this course we focus on Bump & Grind: this style of burlesque is inspired by belly dance and is exotic, sensual, and very musical. Intense and a good workout for your legs and abs!

In addition to movement and exploration exercises, you will learn some choreography that will be explained step by step.

Learn how to feel confident and sensual and how you can radiate this in your dance and movements!

No prior knowledge or dance experience required.
Once a week we hold a live and online class with some information about the historical background of the dance, a warm-up, and the dance class itself.
Are you unable to be there at the time of class? No problem, you can always watch the recording of the online lesson afterwards.

Register for our newsletter: https://www.thecherrydots.be/nieuwsbrief.html

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid