BuitenSPOORig: Coup Coup, Bye Bye (6+)

Een microrevolutie waar Fidel Castro, Garibaldi en Marx nog een puntje aan kunnen zuigen. De allerjongsten worden omgedoopt tot ware revolutionairen die op dappere wijze de strijd aangaan met de dictatoriale dandy Markies van Rochefort. Tijdens een humoristisch, fysiek en interactief spektakel voelt Rake Klappen het construct ‘macht’ aan de tand. De kijker wordt uitgedaagd het gezag te ...


Waar
AHA!
Tientjesstraat 4, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 5.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.0 Basistarief voorverkoop
Reservatie
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Leeftijd
6+
Links

Een microrevolutie waar Fidel Castro, Garibaldi en Marx nog een puntje aan kunnen zuigen.

De allerjongsten worden omgedoopt tot ware revolutionairen die op dappere wijze de strijd aangaan met de dictatoriale dandy Markies van Rochefort. Tijdens een humoristisch, fysiek en interactief spektakel voelt Rake Klappen het construct ‘macht’ aan de tand. De kijker wordt uitgedaagd het gezag te bevragen en waar nodig van de troon te stoten.
Met hilarische personages en poëtische beelden schept Rake Klappen een realiteit waarin alles mogelijk is; met bloedstollende deelname mag het jongste publiek deze wereld binnen- treden en haar lot bepalen.

‘Met zorg, ruig werken’ is de lijfspreuk van theatergroep Rake Klappen. De vier spelers, afkomstig uit verschillende disciplines: sport, circus, teksttheater en dans, vonden elkaar in hun fascinatie voor het fysiek. Vanaf 2013 begonnen zij met het maken van voorstellingen voor zowel jong als oud met altijd de focus op de taal van het lichaam. Inspiratie uit Commedia Dell’arte, slapstick en mime komen samen in voorstellingen waarin humor, poe¨tische beelden en acrobatische capriolen elkaar afwisselen.

Rake Klappen doet de kijker lachen, ontroert haar en brengt haar joelend op de benen. Naast theaters deinst Rake Klappen niet terug om kroegen, polders, dorpspleinen en lokale winkels te verbouwen tot haar podium. Volwassen thema’s worden op onbevangen wijze onderzocht; de kleren vliegen uit en de filosofie komt op tafel, Rake Klappen belooft je een spektakel.

Duur voorstelling: 35 minuten
Leeftijd: 6+

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid