Boerenmarkt | koop lokaal

Heb je nog geen plannen voor het weekend van 2 en 3 oktober? Geen nood. Niets leukers dan met de familie of vrienden een bezoekje brengen aan de boerenmarkt op zondagnamiddag tussen 14.00u. en 18.00u. Je kan er je voorraad gezonde groenten, fruit, boter, kaas, paté, eieren… rechtstreeks van bij de boer opslaan. Ook artisanaal gemaakte chocolade en ijsjes mogen niet ontbreken. En natuurlijk ...


Waar
Markt Waregem
Markt , 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Dienst lokaal mondiaal beleid Waregem
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
lore.lecluyse@waregem.be
Fax: 056621387

Heb je nog geen plannen voor het weekend van 2 en 3 oktober?
Geen nood. Niets leukers dan met de familie of vrienden een bezoekje brengen aan de boerenmarkt op zondagnamiddag tussen 14.00u. en 18.00u. Je kan er je voorraad gezonde groenten, fruit, boter, kaas, paté, eieren… rechtstreeks van bij de boer opslaan. Ook artisanaal gemaakte chocolade en ijsjes mogen niet ontbreken.
En natuurlijk zijn ook FairTrade producten uit het Zuiden te koop op de stand van de Wereldwinkel.

De kinderen kunnen zich uitleven in de bananenboom, op de mechanische paardjes of een (h)eerlijke bananenmilkshake trappen op de sapjesfiets samen met de grabbelpasmonitoren. Test zeker ook even je reactiesnelheid en hand-oog coördinatie bij de bananenspelen.

In de FairTrade bar kan je genieten van een (h)eerlijke kop koffie, een glaasje wijn, een eerlijk Belgisch biertje of een fruitig bananenbier, een lekker Zuiderse fruitsap, een appelsapje van bij de lokale boer of een lekker stukje taart.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid