Bestemming bib!

Bestemming bib! Boeken lezen, dat is altijd een beetje reizen. Deze zomer kan iedereen tussen 3 en 18 jaar een reisspoor nalaten in een speciale reispas, af te halen in de (buurt)bib vanaf 1 juli. Daarop staan zes leest(r)ips: ► De natuur in ► Naar de stad ► Naar het water ► Heen en weer in de tijd ► Ver weg ► Dicht bij huis Voor elk gelezen boek in dat thema krijg je een stempel. Wie zes ...


Waar
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Leiestraat 30, 8500 Kortrijk
Wanneer
Van 1 juli 2021 tot 5 september 2021
Organisatie
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Leeftijd
3+

Bestemming bib!
Boeken lezen, dat is altijd een beetje reizen. Deze zomer kan iedereen tussen 3 en 18 jaar een reisspoor nalaten in een speciale reispas, af te halen in de (buurt)bib vanaf 1 juli. Daarop staan zes leest(r)ips:

► De natuur in
► Naar de stad
► Naar het water
► Heen en weer in de tijd
► Ver weg
► Dicht bij huis

Voor elk gelezen boek in dat thema krijg je een stempel. Wie zes stempels verzamelt en zo een volle reispas heeft, kan die inleveren in het fictieve reisbureau in de (buurt)bib. Schrijf zeker ook de naam van je school op je reispas. De klas met de meeste deelnemers wint in de herfst een auteurslezing! Daarnaast voorziet de organiserende partner Iedereen Leest een grote prijzenpot waarvan de winnaars na de zomer bekend gemaakt worden.

► Je kan je lege reispas vanaf 1 juli ophalen in de centrale bib of in je buurtbib.
► Je volle reispas kan je afgeven in de bib tot 5 september. Hou er rekening mee dat de centrale bib van 16 tot 28 augustus gesloten is voor elektriciteitswerken. Je kan je reispas dan wel in de inleverbus stoppen.

"Bestemming: bib!" loopt van 1 juli tot 5 september. Doe jij ook mee?

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid