Bert Gabriëls en sidekicks Johnny Trash en Jeroen Verdick - #eindejaars 3

Leven we eind december ‘post-corona’? We denken het niet. Maar waar we wel zeker van zijn, is dat het mes van stand-up comedian Bert Gabriëls deze keer wel klaarligt om de actualiteit, sport, politiek, cultuur, entertainmentwereld en het regionaal nieuws van 2021 te fileren.  Samen met zingende krant Johnny Trash en factchecker Jeroen Verdick mag je je lachspieren stevig aan het werk zetten. ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 18.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.6 Basistarief: 18,00 €; // abo //: 16,00 €; // <26 j. //: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be/voorstellingen/459
Telefoon: 056 62 13 40
Contact
Fax: 056 62 13 40, 056 62 13 40
Links

Leven we eind december ‘post-corona’? We denken het niet. Maar waar we wel zeker van zijn, is dat het mes van stand-up comedian Bert Gabriëls deze keer wel klaarligt om de actualiteit, sport, politiek, cultuur, entertainmentwereld en het regionaal nieuws van 2021 te fileren. 
Samen met zingende krant Johnny Trash en factchecker Jeroen Verdick mag je je lachspieren stevig aan het werk zetten. Verwacht je aan een goedgevulde eindejaarsconference – zijn derde al - met massa’s doordenkertjes, jokes en grappige momenten op het scherpst van de snee.
Leggen we alle sterren - die hij voor zijn eerste en tweede eindejaarsconferences kreeg - samen, de Hollywood Walk of Fame zou te kort zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid