Belpop Bonanza: Artist talk met Jan Delvaux - Facebook Live

Wilde Westen en Muziekcentrum Track introduceren de Kortrijkse Belpop Bonanza artist talk met Jan Delvaux. De ultieme kick-off van de Week van de Belgische Muziek! De muzikale geschiedenis van Kortrijk is uitgebreid en bijzonder. De hoogste tijd om die rijkdom in kaart te brengen. En dat treft, niet geheel ontoevallig bracht Jan Delvaux eind 2020 het boek 'Van Johny Turbo tot Amenra' uit, met ...


Waar
Concertzaal De Kreun (Wilde Westen)
Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Wilde Westen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Links

Wilde Westen en Muziekcentrum Track introduceren de Kortrijkse Belpop Bonanza artist talk met Jan Delvaux. De ultieme kick-off van de Week van de Belgische Muziek!

De muzikale geschiedenis van Kortrijk is uitgebreid en bijzonder. De hoogste tijd om die rijkdom in kaart te brengen. En dat treft, niet geheel ontoevallig bracht Jan Delvaux eind 2020 het boek 'Van Johny Turbo tot Amenra' uit, met daarin dertig bepalende muzikanten / bands uit onze Kortrijkse muzikale rijkdom. Van de levenswijsheid van Johny Turbo tot de metalreligie van Amenra. Het boek biedt een fijne, overzichtelijke waaier van de rijke Kortrijkse muziekscene.

Jan Delvaux nodigt tijdens een deze 'live talkshow' drie praatgasten uit, die een belangrijke rol speelden in onze lokale muziekgeschiedenis. Onder anderen Frank Holvoet (Definitivos), Hans Verbeke (Rise Above, Blindfold, Liar, The Mars Model) en Bruno Houyet (Ntrek) treden aan. Tijdens deze artist talk, die kadert in de Week van de Belgische muziek, wordt terug- en vooruitgeblikt op veelbelovende carrières en worden legendarische verhalen worden vanonder het stof gehaald.

Jan Delvaux trekt zijn rariteitenkabinet open en haalt de meest bijzondere verhalen boven. In dit overzicht van de 30 mooiste muzikale momenten van Kortrijk schuilen voor iedereen verrassende vertellingen, aangevuld met interviews met de artiesten in kwestie, prachtige archieffoto’s en memorabilia.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid