Beheerswerken in het Kanaalbos

Zwerfvuilactie met steun van Mooimakers in het kader van de actie Grote Lenteschoonmaak. Tijdens deze beheerwerken maken we het Kanaalbos klaar voor de lente. Het is nog even, maar sommige soorten ontwaken bijna uit hun winterslaap, dus het is het ideale moment voor de winterschoonmaak!  Vele handen maken licht werk, dus iedereen is van harte welkom! Ook met het gezin, ga samen met je kinderen ...


Waar
Ingang Kanaalbos
Bosdreef 46, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Natuurpunt Gaverstreke
Contact
dirknaert@telenet.be
Telefoon: 0489 23 30 76
Links

Zwerfvuilactie met steun van Mooimakers in het kader van de actie Grote Lenteschoonmaak.

Tijdens deze beheerwerken maken we het Kanaalbos klaar voor de lente. Het is nog even, maar sommige soorten ontwaken bijna uit hun winterslaap, dus het is het ideale moment voor de winterschoonmaak! 

Vele handen maken licht werk, dus iedereen is van harte welkom! Ook met het gezin, ga samen met je kinderen een voormiddag aan de slag buiten in de natuur!

We verzamelen stipt om 9.00 uur aan het eind van de Bosdreef t.h.v. nummer 46, bij de ingang van het Kanaalbos. Mensen die later aankomen weten ons wel te vinden of kunnen contact opnemen met de conservator en verantwoordelijke Drik Naert.

 

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid