Bahamontes on Tour

Net wanneer de fine-fleur van het internationale wielrennen in onze regio neerstrijkt, vertalen we Bahamontes, hét Koersblad van Vlaanderen, op het podium. Vanuit een gezellige theaterzetel brengen geweldige kopmannen en knechten, wereldkampioenen en kermiscoureurs, maar ook goed geoliede muzikanten een avondvullende ode aan de koers. Geen wieltjeszuigers, maar heerlijk splijtende koersnummers ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
02/04 van 20:00 to22:00
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 23.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.6 Basistarief: 23,00 €; -26 jaar: 23,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be
Contact
Fax: 056 62 13 40
Links

Net wanneer de fine-fleur van het internationale wielrennen in onze regio neerstrijkt, vertalen we Bahamontes, hét Koersblad van Vlaanderen, op het podium. Vanuit een gezellige theaterzetel brengen geweldige kopmannen en knechten, wereldkampioenen en kermiscoureurs, maar ook goed geoliede muzikanten een avondvullende ode aan de koers.
Geen wieltjeszuigers, maar heerlijk splijtende koersnummers aan de hand van filmpjes en radiofragmenten, een streepje rennerspoëzie, tal van verrassingen en constant de wind voorop.

De samenstelling van het peloton wordt later bekend gemaakt, maar neem het van ons aan: je zal gesoigneerd de zaal verlaten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid