Babbels op wandel

Reeds geruime tijd kunnen de ‘Babbels in de bib’ omwille van de alom bekende reden niet doorgaan. Juist, Corona! Om anderstaligen toch de mogelijkheid te bieden om Nederlands te oefenen, gaan we met de Babbels op wandel. Op zaterdagmorgen 8 mei starten we om 10 u aan bibliotheek Menen. Een vrijwilliger gaat met maximum drie anderstaligen op stap door Menen voor een wandeling van een halfuur ...


Waar
Bibliotheek Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
Van 8 mei 2021 tot 2 juli 2021 (za van 10:00 tot 11:00,
Organisatie
Bibliotheek Menen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
bibliotheek@menen.be
Fax: 056 51 58 70

Reeds geruime tijd kunnen de ‘Babbels in de bib’ omwille van de alom bekende reden niet doorgaan. Juist, Corona!

Om anderstaligen toch de mogelijkheid te bieden om Nederlands te oefenen, gaan we met de Babbels op wandel.

Op zaterdagmorgen 8 mei starten we om 10 u aan bibliotheek Menen. Een vrijwilliger gaat met maximum drie anderstaligen op stap door Menen voor een wandeling van een halfuur tot een uur.
Onderweg oefent deze ‘Babbel- bubbel’ Nederlands op een ongedwongen manier. Een uitstapje naar de wekelijkse markt om er fruit en groenten te benoemen, naar het stadpark om over de natuur te praten, langs de Leie het uitzicht beschrijven, alles kan!


Ons doel is om dit iedere zaterdag te doen. Ook op dinsdag om 17u30 en op vrijdag om 9u30 staan vrijwilligers klaar om te wandelen.


Start op zaterdag 8 mei om 10u (wekelijks), op dinsdag 11 mei om 17u30 (tweewekelijks) en op vrijdag 21 mei om 9u30(tweewekelijks) aan Bibliotheek Menen.


Ben jij anderstalig en wil je Nederlands oefenen? Kom dan langs op één van de wandelmomenten.
Ken je anderstaligen? Werk jij samen met anderstaligen? Geef je les aan anderstaligen? Breng je hen dan op de hoogte van de ‘Babbels op wandel’?

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid