ANNICK RUYTS - DE SLAPELOZEN

Vier jaar geleden kon Annick Ruyts plots niet meer slapen. En ze is niet alleen, één op drie Belgen slaapt slecht of te weinig. Een probleem waar niet over wordt gepraat. Het riep bij Annick vragen op. Waarom slapen we? Wat veroorzaakt slapeloosheid? Wat doen mensen om ‘s nachts in slaap te geraken, of net om wakker te blijven? Om een antwoord te vinden op die vragen heeft Annick vier nachten ...


Waar
OC De Stekke (Cultuurcentrum Wevelgem)
Sint-Maartensplein 12, 8560 Moorsele
Wanneer
06/06 van 10:30 to12:00
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 12.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.4 Basistarief: 12,00 €
Reservatie
webshopwevelgem.recreatex.be/Tickets/...
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495
Links

Vier jaar geleden kon Annick Ruyts plots niet meer slapen. En ze is niet alleen, één op drie Belgen slaapt slecht of te weinig. Een probleem waar niet over wordt gepraat. Het riep bij Annick vragen op.

Waarom slapen we? Wat veroorzaakt slapeloosheid? Wat doen mensen om ‘s nachts in slaap te geraken, of net om wakker te blijven?

Om een antwoord te vinden op die vragen heeft Annick vier nachten nachtradio gemaakt met lotgenoten en experten, een tv-reeks voor Canvas en een podcast. Annick schreef bovendien ook een boek. Stof genoeg om haar ervaringen en inzichten mee te geven in een lezing.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid