André Brasseur - Belpop Bonanza

De comeback van André Brasseur is een van de mooiste muziekverhalen van de jongste jaren. De koning van het hammondorgel keert na 40 jaar in de vergetelheid terug met een jonge en straffe begeleidingsgroep. Hij pakt Pukkelpop in en stapelt de uitverkochte zalen en de onderscheidingen op elkaar. En het beste moet nog komen voor de 79 jaar oude virtuoos. Brasseur brengt anderhalf uur stomend ...


Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 13.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.6 Basistarief: 13,00 €; Jongerentarief: 7,00 €
Reservatie
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
tickets@cchetspoor.be
Fax: 056 733 420
Links

De comeback van André Brasseur is een van de mooiste muziekverhalen van de jongste jaren. De koning van het hammondorgel keert na 40 jaar in de vergetelheid terug met een jonge en straffe begeleidingsgroep. Hij pakt Pukkelpop in en stapelt de uitverkochte zalen en de onderscheidingen op elkaar. En het beste moet nog komen voor de 79 jaar oude virtuoos. Brasseur brengt anderhalf uur stomend spelplezier waarbij geen mens stil kan blijven zitten. Belpopkenner Jan Delvaux vertelt vooraf zijn fascinerende levensverhaal.

André Brasseur is een absolute topper. De hammondvirtuoos heeft een wereldhit op zijn naam staan. Hij was de chouchou van James Brown en Claude François. En hij speelt mee op de grootste successen van Vaya Con Dios. In september 2016 vraagt Studio Brussel of Brasseur een nummer wil coveren. Het is de #1 van The Greatest Switch, de jaarlijkse lijst met de beste dansplaten. André zet ‘Universal Nation’ van de Belg Push helemaal naar zijn hand. De nieuwe versie belandt in high rotation op Studio Brussel en Radio 1 en wordt een knaller in de live set.

“ Zelden zo’n grote verscheidenheid aan mensen zó blij gezien als in dit concert, maar het mooist was de kamerbrede glimlach van Brasseur zelf, die ons bedankte met ‘je vous aime!’”
De Standaard

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid