Amelie Albrecht - Zwaar leven

Over het leven van de 28-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig. Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière. Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met ...


Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 13.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.6 Basistarief voorverkoop
Reservatie
Bestel tickets
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

Over het leven van de 28-jarige Amelie Albrecht kunnen we kort zijn: niet noemenswaardig.

Na acht jaar tekenacademie kon ze nog niet tekenen, jarenlang vioolles leverde haar nog geen vaag gevoel voor muziek op en paardrijden moest ze opgeven omdat ze allergisch werd voor dieren. En dan zwijgen we nog over haar schoolcarrière.

Amelie kreeg haar hele leven te horen dat ze nergens zou komen met haar grote mond en neiging om alles in het belachelijke te trekken. Een eigenschap die haar vroeger voortdurend in de problemen bracht, maar haar in 2018 wel de overwinning van Humo’s Comedy Cup opleverde. Sindsdien verdient ze geld door zichzelf te zijn: charmant onverschillig. En toch is het leven er niet bepaald lichter op geworden. Blij moeten zijn omdat je dan toch iets van je leven maakt is ook een opgave.

Amelie haar comedy wordt gekenmerkt door een stevige portie je m’en foutisme en zelfrelativering. Pure stand-up comedy van het energiezuinige soort.

Elias Van Dingenen verzorgt het voorprogramma. Hij staat sinds 2016 op het podium en haalde in 2018 de finale van de Radio 2 Humorklas. Elias slaapt onvoldoende en snapt weinig van het leven. Deze Gentenaar praat over seks, drugs en gelijk welk muziekgenre dat op dat moment populair is. Hij schopt vaak tegen de schenen, maar doet dit resoluut met een kwajongensglimlach.

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter-maatregel van de Belgische Federale Overheid.

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid